New Balance 1400 Dames
Image

Het lijkt erop dat de voeten van Kanye West een constante bron van intriges zijn bij sneakerheads. Eerst was het de Nike Air Yeezy en daarna zijn samenwerking met Louis Vuitton. Nu is Mr. West gespot tijdens de modeweek in Londen in een nieuw paar mysterieuze New Balance 1400 Goedkoop. Er is bevestigd dat de kicks eigenlijk een New Balance 1400 Dames.5-samenwerking zijn met de high-end Japanse retailer United Arrows. De schoen heeft een mooi lichtgrijs bovenwerk met hints van roze en paars en enkele stijlvolle materialen en texturen op de tong en rond de enkel.

De New Balance 1400 Heren is verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen en is een van de nieuwste lifestyle-silhouetten van het merk die bedoeld is voor dagelijks gebruik. De nieuwe collectie omvat kleuropties van rood, groenblauw, wit en bruin. Elk van de paren heeft een bovenwerk van suède, leer en neopreen met perforaties op de teen en de kenmerkende New Balance "N" op de zijpanelen. Leren hielstukken en REVLite-middenzolen in wit/gebroken wit maken het geheel af.

Het New Balance 1400 Sale Statement Pack is een tweekleurig pakket waarin het model is uitgevoerd in twee contrasterende kleuren. Het eerste paar heeft een crèmekleurig bovenwerk van suède en het tweede paar kiest voor een zwarte mesh-afwerking. Ontwerpdetails op beide paren zijn onder meer de bruine, beige en blauwe accenten rond de hiel en vetereenheid (paar crème) en donkere marineblauwe en bosgroene tinten op het zwarte paar.