New Balance 608 Udsalg
Image

New Balance 608 Købe fra pakken fås i dit valg af brun eller off-white. Konstruktion på begge muligheder består af ruskind og nubuck overlejringer placeret oven på en mesh base. Tonal New Balance branding, Off-White mellemsål og en Gum ydersål afrunder pakkens subtile, men rene look.

Denne nye farvevej på New Balance 608 kvinder kommer klædt i en ren overdel med et hvidt og blå stribet motiv. Udover det tofarvede design kommer det også med et gråt hælbur, rød mærke på tungerne og hæle og et hvidt “N” logo på sidepanelet. Endelig gav skoen også en matchende mellemsål og ydersål i tyggegummi.

Den splinternye New Balance 608 Tilbud DK er den nyeste stil inspireret af mærkets 99X-serie, og den fejrer 90'ernes umiskendelige karakter og stil med et moderne
design. New Balance 608 Udsalg har en fyldig 90’er-stemning indlejret i sin makeup, da den mørklægte overdel grundlæggende har en blanding af ruskind og mesh med perforeringer, der giver en let fornemmelse og åndbarhed. Popper af marineblå og skovgrønt ses langs hælen for et flot strejf af kontrast, mens en sort REVlite mellemsål med et strejf af pink på bagsiden fuldender designet helt.