New Balance 1500 Köpa Online
Image

Tro det eller ej, ovanstående bild New Balance 1500 Män är inte det första skenet i det mörka paret New Balances. För ett par år sedan samarbetade Barney med det löpande varumärket för en förstklassig NB1700 som skimrade under även de mörkaste förhållandena, men om det paret inte var det du letade efter kanske den här NB1600 Elite gör susen. Överdelen i svart mesh och mocka har ett silveröverdrag som lyser i mörkret, medan den vita mellansulan döljer ljusgröna fläckar när lamporna släcks.

Till dem som missade Social New Balance 1500 Kvinnor “Winter in the Hamptons” har vi några goda nyheter: den kalla säsongens yacht-inspirerade sneaker kommer att se en bredare release den 27 december 2014. Avsluta 2014 i stil med klassisk löpare finns i en premiumblandning av mocka, nubuck och Cone -denim som tar färg och material från interiören i lyxbåtar och det öppna havet.

Från ”Sound and Stage” -kollektionen från New Balance inspirerad av DJ- och klubbmusikscenen kommer denna New Balance 1500 Köpa Online. Den klassiska löpande silhuetten är klädd i svart och får en look inspirerad av mikrofoner med mörk mocka och läderöverdel med grått . Oavsett om du träffar klubben eller inte, gör denna Elite New Balance 1500 Billigt Sverige en bekväm och snygg vardagssneaker och kan hittas hos finare New Balance -återförsäljare runt om i världen just nu.