Adidas UltraBoost Sale
Image

Er verschijnen steeds nieuwe kleurstellingen voor de Adidas UltraBoost Dames, en deze nieuwste zou ervoor moeten zorgen dat Boost-duivels meer dan ooit anticiperen op de lancering van de vierde iteratie van de meest populaire hardloopschoen ter wereld. Wetende dat Ultra Boost-fans de eenvoudige, alledaagse kleurstellingen meer waarderen dan wat dan ook, samen met de komende Core Black-editie presenteert adidas deze even mooie look in Core White.

De Adidas UltraBoost Heren herdefinieerde het origineel dankzij het weglaten van de ondersteunende kooi-overlay en drie strepen voor een lichtgewicht levensstijlbenadering. De gebreide sokachtige pasvorm blijft de favoriet voor de meeste merken die op zoek zijn naar een verandering van tempo voor hun hardloopsilhouetten, en adidas loopt voorop met het succes van de NMD, Tubular en Ultra Boost. Een zomerklare groenblauwe tint is de nieuwste look om op de Ultra Boost Uncaged te landen met een zeeschuimgroene basis, overal gespikkeld door lichtgrijs en gebroken wit.

adidas brengt nu een nieuw Adidas UltraBoost Sale van hun LTD-opstelling uit. Voor deze release heeft het een Cloud White en Silver-thema.
Deze Adidas UltraBoost Goedkoop wordt geleverd met Primeknit over het bovenwerk terwijl blauwe draden worden gebruikt. Daarnaast hebben we White die op de kooi landt, terwijl Light Grey de Three Stripes-branding raakt. Hierna hebben we wit op de hielkap en Boost-middenzool, terwijl dezelfde tint wordt gebruikt op de continentale rubberen buitenzool.