Image
Vuoteen 2021 mennessä adidas Yeezy tekee suuria, suuria muutoksia. adidas yeezy boost 350 v2 bred Kun vanhoja suosikkeja on jatkettu, brändi tarjoaa täysin uusitun Yeezy Boost 350 v2 -mallin, joka tarjoaa uusia rakenteita uusien värivaihtoehtojen, kuten "Mono Ice", rinnalla. Yksi osa paljon laajempaa kokoelmaa, järjestelmä lisää uusia makuja tyypillisesti ikävään kokoonpanoon.

Kevyt, aqua blues pukeutuu suurimman osan päällisestä ja värjää kankaaseen, joka ei ole Primeknit, vaan monofilamenttiverkko. Tämä mahdollistaa adidas yeezy boost 350 v2 mono mist sen, että alla olevat häkit tulevat paremmin esiin ja luovat jyrkän visuaalisen kontrastin parin edeltäjien neulekuvioiden välille. Muualla valkoiset neutraalit pukeutuvat sekä sisustukseen että nauhoihin ja pohjaan, kun taas kantapäässä on viileä sävy, joka on hieman tummempi kuin edellä mainittu.

Yeezy Boost 350 v2 “Ash Stone” on kiusattu jo viime vuoden lokakuussa. adidas yeezy boost 350 v2 carbon Verrattuna aiempiin tarjontoihin, "Ash Stone" yrittää selvästi jotain erilaista värimaailmansa kanssa. Pohjimmiltaan kolmella tavalla erotettu yläosa on napolilaista tyyliä.

Sivuttainen raita merkitsee voimakasta, korostettua vaaleanpunaista sävyä, joka on kehystetty ylä- ja alapuolella neutraaleilla ja maan sävyillä. adidas yeezy boost 350 v2 ash stone Ja vaikka harmaa saattaa näyttää siltä, ​​että se pukee suuren osan kengästä, sen varjostaa ensisijaisesti vaaleanruskea, joka pukee keskiosan ilman huoltajaa. Alla työkalut ovat myös hieman virkistäviä, tummilla sivuseinämillä ja hieman kontrastoiduilla kulutuspinnoilla.

https://www.representsrange.com/