Liksom sin föregångare framstår den förvandlade Dam/Herr Adidas ZX som vanlig vid första anblicken. Delvis inspirerade av röntgenstrålar, är många av panelerna genomskinliga, var och en - främst överläggen - vilket gör att man bättre kan undersöka armaturerna under. Intill vänds de ljusgula ränderna och framfotens accenter runt, trycker på bakändan och sys till framkanten. Denna smak av dekonstruktion fortsätter genom disken och dubrae, som är excentriska i sitt exponerade skum respektive off-vinkel.

Image

Efter att ha släppt en Nite Jogger den sista dagen av 2019, är Tyler "Ninja" Blevins och adidas äntligen redo att släppa fler produkter under deras "Time In"-partnerskap. Ange: två par av Adidas ZX Träningsskor. Överdelar på den kommande duon avstår från Ninjas signatur "Collegiate Royal" och gul färgpalett till förmån för övervägande grå eller lila arrangemang. Första tittarna på paren visar inte spelarens logotyp som hängtaggar, men de avslöjar "TIME IN" spetsdubreas, som saknades från samarbetets första nedgång. Eftersom ZX Torsion-silhuetten är en modern version av adidas ZX-linje från 80-talet, har sulor Boost-dämpning och en X-formad stång för stabilitet; medföljande verktyg kan skryta med antingen kol och rött eller benvitt, neon och lila.

På tå och häl ger plyschgrå överdrag med gult exponerat skum en åldrad look. Adidas ZX Lägsta Priset Mellansulan ser en beige nyans som på samma sätt lägger till år till designen. För att avrunda designen använder både innersulan och yttersulan grafik som härrör från tekniska ritningar som inbjuder bärare att ta ett steg tillbaka och beundra vad som ligger bakom designen av den ikoniska ZX 6000.

Three Stripes-teamet har samlat på sig ett stort antal releaser på sistone, vilket återspeglas av mängden konsekventa Yeezy-avslöjanden, mer hyllade versioner av Superstar, såväl som mer uppdaterade makeovers av den nydesignade 4D Run 1.0. Som ett komplement till sin tvättlista försöker adidas nu dra tillbaka uppmärksamheten till en av deras mer moderniserade design – Adidas ZX Rea Online. Senast sett mot de tidiga vinterdagarna uppgraderad med iriserande Boost-dämpning, ser livsstilsmodellen nu ut att ordna sig med en 90-talsinspirerad ensemble.

När det gäller dess visuella sammansättning är baserna tillverkade av ett rent vitt nätnät, som sitter intill blå mockaöverdrag och "Solar Yellow"-rör för att kanalisera en liknande look som OG-färghistorien för Trefoil-märkets Ozweego från 1998. Shoppa Adidas ZX Sula bitar lämnas också till en färglös estetik, men involverar en singulär mid-foot pod utrustad med en ogenomskinlig beläggning.

www.skorway.com