Mens en Air Jordan 1 High Zoom står for sit samarbejde med League of Legends, har NIKE, Inc. forberedt et udvalg af forskellige stilarter forud for verdensfinalen til spillets professionelle scene (31. oktober). Nike Air Force 1 Low Kvinder/Mænd Deriblandt en Nike Air Force 1 Low med "HAVE A GOOD GAME"-beskeder på den laterale hæl og andre specielle detaljer.

Image

Gennem sin 38-årige historie er Nike Air Force 1 Low Sko dukket op i hundredvis af muligheder for alle stilpræferencer. Desuden har Bruce Kilgores ikoniske design hjulpet brandet med at popularisere nye teknologier som Flyknit og Nike React-foam. Nike Grind, et materiale bestående af genbrugsrester, er den seneste løsning, der får hjælp af den populære silhuet.

Med sit seneste ensemble forkæler den spildbevidste sneaker sig i en helt "sort" overdel akkompagneret af livlige "Volt" profil-swooshes og branding på pløsen. Gode Priser på Nike Air Force 1 Low Ydermere animerer et "The Starry Night"-mindende mønster kraveforingen, hvilket giver yderligere kontrast til den overvejende underspillede øverste halvdel; Nike Grind-materialet overtager det øvre hælpanel. "Farveløse" mellemsåler er fremhævet af ikke kun neongrønne "AIR" detaljer, men en grå og flerfarvet ydersål debuterede på Space Hippie-linjen.

Vi har set en del fra Air Force 1 de seneste måneder. Nike Air Force 1 Low Bedste Priser Fra vilde farvetoner til vildere rekreationer, silhuetten har været travlt lige siden starten af ​​året. Og det stopper ikke snart, da mærket har klædt klassikeren i ikke kun brunt læder, men også noget metallisk guld-bling. Selve ordningen er en ret tidløs blanding af to toner.

I modsætning til en tilstødende Blazer Mid bevarer den kommende version af Bruce Kilgores design et overvejende "hvidt" arrangement. Køb Nike Air Force 1 Low Profilswooshes kompenserer dog for parrets intethed med ikke kun deres iriserende finish, men også aftagelig bygning. Accenter på tværs af vampen og pløsen forkæler yderligere med den farveskiftende effekt, mens "NIKE AIR"-mærket på indersålen skifter mellem venstre og højre sko. Overlejringer ved hælen praler af et helt sort farveskema, men deltager i en blank sammensætning. Under fødderne bevarer sålenheder deres gennemprøvede, tredobbelte hvide look.

www.bdftwr.com