Natalie Morales van TODAY roem is de laatste celeb die hun steun betuigt voor de Boston Marathon van dit jaar. Ze zal maandag over de finish komen met dit aangepaste paar Kopen Adidas Energy Boost "We All Run Boston" komende maandag, en de sneakers zijn ook gekoppeld aan een liefdadigheidsdonatie van adidas rechtstreeks aan One Fund Boston.

Image

Adidas heeft zich vooral gericht op het behouden van de sneaker in de categorie core running en heeft tot nu toe niet al te veel levendige of modieuze looks op de Adidas Energy Boost Bestellen gedaan. De verbazingwekkende Boost-schuimtechnologie is tenslotte alles wat ze echt nodig hebben om grote eenheden te verkopen. Dat gezegd hebbende, krijgt de Energy-boost nu inderdaad een meer gedurfde look, met een kleurrijke geometrische print over het ontworpen mesh-bovenwerk dat niets anders kan doen dan de verkoop nog meer verhogen. De driehoekige print wordt aangevuld met doorschijnende TPU-ondersteuning en helderwitte accenten om de kleurrijke presentatie af te maken.

Adidas Energy Boost Goedkoop Voor de volgende iteratie heeft het functie-eerste silhouet opnieuw geschiedenis geschreven voor adidas, omdat het zich overgeeft aan het allereerste neonkleurige BOOST-schuim. Hoewel het uitzicht onder de voeten laat zien dat de revolutionaire demping alleen aan de zijkanten is geverfd, suggereert het dat de Three Stripes zich nog steeds inzetten om de tooling fris te houden, zelfs na zeven jaar op de markt.

De nieuwe Springblade is misschien wel het meest innovatieve sneakerontwerp van 2013, maar als je op zoek bent naar een meer traditionele hardloopschoen, dan is er nog een ander adidas-product dat de moeite van het bekijken waard is. De Adidas Energy Boost Aanbiedingen maakt gebruik van de gevestigde tussenzool van schuim die wordt vermeden door de Springblade, maar tilt het naar een nieuw niveau met duizenden kleine balletjes die samengesmolten zijn voor een uiterst comfortabele rit.

Een combinatie van grijstinten met een vleugje roze doet gewoonlijk denken aan één ding in de sneakerwereld, de legendarische "Pigeon" Nike SB Dunk Low van Staple. Adidas Energy Boost Heren/Dames Het is dus gemakkelijk om de vergelijking te trekken met de beroemde Dunk-kleurstelling met deze nieuwste look voor de adidas Energy Boost ESM voor dames met een vergelijkbaar kleurenschema.

www.schoenenplace.com