Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop
Image

Maart zal worden gestapeld met adidas Yeezy-releases, aangezien drie verschillende kleurstellingen van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames op 16 maart in beperkte hoeveelheden zullen verschijnen. De "Hyperspace" colorway, exclusief voor Azië, heeft een lichtgrijs bovenwerk met hints van een lichte gom op de buitenzool en op het doorschijnende streepje dat is geïmplementeerd op de elastische Primeknit-schaal.

Binnenkort komt er een nieuwe line-up van Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren, waaronder de 'Hyperspace', 'Clay' en 'True Form'-kleurstellingen. Het gerucht gaat dat alle drie een exclusieve release voor specifieke regio's zullen zijn. De eerste is de 'Clay'-release die beschikbaar zal zijn in Noord- en Zuid-Amerika. Vervolgens hebben we de 'True Form' die debuteert in Europa en Afrika. Last but not least is de ‘Hyperspace’ die in Azië en Australië gelanceerd zal worden.

In de loop der jaren heeft Kim Kardashian gediend als een spreekwoordelijke banner voor een aantal aankomende adidas Yeezy-producten, en pronkt ze met niet-uitgebrachte paren en samples op haar sociale-mediakanalen. Vandaag is Kim naar haar Snapchat gegaan om foto's te laten zien van twee aankomende neon-geklede versies van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop die beide naar verluidt glow-in-the-dark-mogelijkheden hebben, evenals meer blikken op paren die we al hebben bekend met de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale "Coppers" uit het aangekondigde "Black Friday" -pakket en de Statics van december 2021.