Adidas Continental 80 Goedkoop
Image

Voortzetting van de "Yung"-serie van adidas is de heruitgave van de Adidas Continental 80 Dames - een klassieke trainer uit de archieven van het merk van de late jaren 80. Deze allereerste heruitgave brengt het model terug in zijn exacte vorm, compleet met de tweekleurige streep die langs het bovenwerk van de schoen loopt en de binnenvoering van badstof. Hoewel je kunt verwachten dat
deze Adidas Continental 80 Goedkoop trouw aan het origineel terugkeert, factureert het merk deze ook de "Yung World", terwijl het geen melding maakt van de andere "Rascal" -naam die aan het model is vastgehouden sinds het nieuws maanden geleden voor het eerst uitbrak.

adidas Originals zal begin november vier gloednieuwe kleurstellingen van het Adidas Continental 80 Heren uitbrengen. Gekleed in de kleuren 'Collegiate Navy', 'Mist Sun', 'Grey' en 'Maroon' naar keuze. Elke schoen heeft een bovenwerk van glad leer bovenop een witte rubberen zool, terwijl het "Maroon" paar wordt geleverd met een rubberen zool.

Door zich aan te sluiten bij een oververzadigde sneakermarkt die bestaat uit talloze stevige sneakers die teruggaan naar het retro-tijdperk van de jaren 90, past het
nieuwe Adidas Continental 80 Sale perfect in de trends van vandaag. De volgende stap voor de stevige, maar toch gestroomlijnde hardloper is een vriendelijk watermeloenkleurenschema waarin Shock Pink in wisselwerking staat met een zachtgroene tint om de broodnodige kleurflitsen toe te voegen aan een verder vergrijsde creatie.