New Balance 997 Goedkoop
Image

De nieuwste New Balance 997 Dames tilt hun Made in USA-slogan naar een hoger niveau. Hoewel het waar is dat de 997 eerder door bier geïnspireerde kleuren heeft gehad, is deze onofficiële "Budweiser" -editie misschien wel de meest indrukwekkende. Je kunt niet fout gaan met rood suède, dat is wat het grootste deel van het bovenwerk en de tong bedekt, samen met een blauwe teenendoos en enkelvoering. Reflecterende zilveren accenten zijn over het bovenwerk geplaatst om deze schoen nog flitsender te maken dan hij al is.

New Balance is in de tweede helft van 2014 behoorlijk productief geweest met zijn losgekoppelde Author's Collection. De premium details op tal van silhouetten waren een aangename verrassing en nu voegt
de New Balance 997 Heren zich bij de gelederen. De New Balance 997 Goedkoop is een vreemde schoen om te zien zonder zijn kenmerkende reflecterende accenten, maar hij slaagt erin om door de afwezigheid heen te werken dankzij een luxueus zwart leer en bruin suède.

De New Balance 997 Sale keert terug in een nieuwe Made In USA-tooling met deze casual, zij het premium "Dusty Olive" -look. New Balance's nieuwste "Made In USA"-pakket is een eerbetoon aan de jaren 1950 met een aantal rustieke bruine en amberkleurige tinten. Dit paar zou zich meteen thuis voelen als het wordt meegeleverd, want donkere "Dusty Olive" groene details komen overal in de vorm van suède, terwijl bruin leer in het spel is op de branding en hiel. De ijzige buitenzool vormt een mooi contrast met de donkere tinten overal.