New Balance 237 Udsalg
Image

New Balance 237 Købe, der kommer i fire forskellige farver, er en af ​​mærkets nyeste livsstilssilhuetter, der er beregnet til hverdagsbrug. Den nye kollektion inkluderer farvemuligheder af rød, blågrøn, hvid og tan. Hvert af parrene har en overdel i ruskind, læder og neopren med perforeringer placeret på tåen og signaturen New Balance "N" på sidepanelerne. Hælskranker i læder og REVLite-mellemsåler i hvid/råhvid vikler tingene ind.

New Balance 237 kvinder Luxe Dark Espresso er konstrueret af en sort neopren-overdel, der fremhæves pænt af det sorte læder placeret på tåboksen. Andre bemærkelsesværdige funktioner på skoen inkluderer New Balance-præget branding, det lysebrune panel, der er placeret på hælområdet, alt sammen mens det sidder oven på en overvejende hvid sål.

New Balance 237 Tilbud DK er lige faldet i en enestående farvevariant til efterårssæsonen, da vi giver dig et kig på Grey Morn-parret.
Denne New Balance 237 Udsalg, der er dækket af en mesh-konstruktion gennem størstedelen af ​​overdelen, får en lys grå/cremefarvet nuance, hvilket giver den et alsidigt udseende. Skoen rammes derefter med nubuck- og TPU-detaljer i gratis farver Navy og Team Red for at give den et patriotisk look. Afslutningsdetaljer inkluderer hvide snørebånd og en REVLITE polstret mellemsål, der kombinerer alle tre farver.