Image
Nike introduceerde Nike Air demping in 1979 met de Nike Air Tailwind, bracht het in 1982 naar basketbal met de Nike Air Force 1, en naar de line-up van de nike schoenen heren frontman met de Air Jordan 1 in 1985, maar het was pas in 1987 dat Nike Air werd voor iedereen tentoongesteld met de Nike Air Max 1.

In 1987 schokte Nike de concurrentie en zorgde voor een revolutie in de sportschoenenindustrie met de introductie van de Air Max 1 hardloopschoen. nike air max 1 olive Designer Tinker Hatfield heeft de allereerste Visible Air-eenheid in de tussenzool geplaatst en de rest is geschiedenis. Meer dan 30 jaar later is de hardloopschoentechnologie blijven evolueren, maar de Air Max 1 blijft een streetwear-favoriet met een blijvende visuele aantrekkingskracht en comfort.

Te midden van oude Parijse gebouwen met stenen gevels ziet het Pompidou eruit als een gestileerde bouwplaats, met zijn interne ondersteunende structuren die zijn blootgesteld aan de buitenwereld. En over de schoennieuwe voorkant van het gebouw liep een lange, om een ​​raam gewikkelde buis van trapbekleding. Het was rebels. Het was kwetsbaar. Het gooide alle conventies weg. Terwijl Hatfield voor het museum stond, werd het idee voor de Air Max 1 geboren.

Het ontwerp is door de jaren heen uitgebracht in talloze nieuwe kleurencombinaties en materialen, evenals gemoderniseerde reconstructies. nike schoenen grijs Er is zelfs een laars van gemaakt. Het ontwerp bracht de hele Air Max-categorie voort voor Nike, die vandaag nog steeds in productie is. Het blijft de grenzen van comfort verleggen met grotere en betere Air Max-bubbels op modellen zoals de Air VaporMax en Air Max 270. Het silhouet scoort ook hoog als een van de meest verzamelbare modellen voor sneakerheads.

https://www.schoennieuwe.com/