Sneakerheads van deze generatie zullen zich voor altijd hun gigantische golf van populariteit herinneren die adidas within 2015 in zijn lifestyle-categorie zag, en een vehicle de iteraties die within dit tijdperk hoog werd aangekondigd, was de SAMT adidas NMD. Bijna zes jaar later snel vooruit, en dat herkenbare palet wordt gereïncarneerd dankzij deze nieuw gelanceerde adidas NMD_R1 PK "Core Black". Hun uitvoering van deze BOOST-gedempte kicks is in elk opzicht eenvoudig. Alles aan hun bovenkant, van het PrimeKnit-bovenwerk tot de veters tot de hielkap, adidas supernova sale korting is doordrenkt met zijn titulaire toon, waardoor de onderste helft alle lichtere accenten har mulighed for dragen.

In 2016 bracht adidas limited-edition NMD R1-sneakers uit, zoals de wit-en-zwarte "Digi Camo"-versie die internet zoveel hype veroorzaakte als een paar YEEZY INCREASE 350's. In de cycle van de vijfjarige looptijd werd de NMD-lijn minder populair onder sneakerheads toen de industrie terugging naar stevige sneakers en, meer recentelijk, adidas nmd heren sale Dunks van Nike's SB-lijn - maar nu wil adidas de trainer terug naar zijn oude vroegere glorie met paren zoals deze, de NMD R1 "Cloud White/Grey 1. "

adidas ultraboost sale nederland Na de onthulling rond de jaarwisseling, blijft adidas dit seizoen kleuren van de geheel nieuwe Ultra Boost 2019 uitrollen. Op basis van het DNA van het origineel heeft adidas duizenden hardlopers geraadpleegd voor prestatiefeedback durante hun iconische silhouet opnieuw uitgevonden met een reeks technische updates. Om ght beginnen heeft de nieuwe en verbeterde versie vehicle 2019 20% meer Boost-demping onder de voet serta zijn voorganger. Voor degenen die de wetenschap achter deze technologie niet kennen: Boost is gemaakt vehicle een TPU-materiaal dat onder druk samendrukt om hun impact van hardloopplekken op je voet te absorberen.

Oproep aan alle stijlvolle dames, de adidas ZX Flux ADV Virtue PK "Navy" is voor jou. Vliegend, functioneel en vol detail, de slanke troj vertrouwt op Primeknit-constructie fulfilled een perfect patroon fulfilled een uniek vetersysteem dat ook bijdraagt aan hun esthetiek. Ideaal voor streetstyle herfstkleding, paren zijn on the internet geland bij Notre. Hun exclusieve goedkope adidas zx flux Virtue PK voor dames verschijnt vandaag within een nieuwe colorway, deze combineert op meesterlijke wijze marine-, rode en witte tinten.