Adidas Pureboost Goedkoop
Image

De Adidas Pureboost Dames maakt zo'n statement met zijn lifestyle-design. Het model bracht leden van de ontwerpteams binnen voor de Y-3 en Originals-divisie van het merk, die samenwerkten met hun sportprestatievleugel om de sneaker in kwestie te creëren. Global Creative Dicector voor Adidas Pureboost Goedkoop Sports Performance James Carnes vatte het samen door uit te leggen: "Met Pure Boost hebben we de schoen ontworpen om te worden gestript tot zijn ruwste vorm en om de innovatieve technologie te benadrukken in een volledig schone en moderne look." Lees verder voor een diepgaande blik op de nieuwe adidas Pure Boost en onthoud dat de sneakers op 14 mei 2014 uitkomen.

Net begin deze maand geïntroduceerd, was de nieuwe Adidas Pureboost Heren Prime, waarvan we nu zien dat deze ook een stijlgerichte herinterpretatie krijgt van de Y-3 opdruk. Ook gebouwd in Primeknit, Yohji Yamamoto's kijk op het silhouet heeft slechts een paar verschillen dan de oorspronkelijke ZG, waaronder een aangepaste leren tong, een meer gestroomlijnde hielkap en zijstrepen ook in leer. Deze colorway kiest voor een zwart-witte look met hoog contrast, die fans van het populaire "Oreo"-sneakermotief zeker zal bevallen.

Deze nieuwe look op de Adidas Pureboost Sale zal debuteren in twee nieuwe kleurthema's, terwijl het duo tinten zwart en wit zal delen. Gebouwd met het populaire Primeknit over het bovenwerk en Boost-technologie, is de Three Stripes-branding vermengd met de panelen. De eerste heeft bijna een Oreo-thema en heeft zwart en wit over het bovendeel. De tweede wordt geleverd met een overheersende Black Primeknit-basis, terwijl Bourgondië bij de hiel landt.