Adidas Superstar Goedkoop
Image

Deze nieuwe samenwerking van atmos en Adidas Superstar Heren is een van die glow in the dark sneakers die er 's nachts heel anders uitziet dan overdag. Bij gewone bliksem kun je nauwelijks de slangentexturen onderscheiden, maar als de zon valt, zul je een gedetailleerd reptielenpatroon vinden dat wordt benadrukt door de lichtgevende behandeling. Dit is ook niet de eerste keer dat deze twee entiteiten dit pad bewandelen, vorig jaar werden we getrakteerd op een nieuwe incarnatie van het adidas 'Glow Snake'-thema.

We zagen net een zwartleren Shelltoe lowtop van adidas Originals met rode en witte bies en een neopreen binnensok die niet zo lang geleden werd losgelaten op de Keith Haring x Run-DMC 'Christmas in Hollis' 80s. Hier hebben we een soortgelijk arrangement op de Adidas Superstar Dames, die rood op een veel prominentere manier gebruikt, wat past bij een ontwerp dat ook een beetje wildheid toevoegt door middel van luipaardprint op die toegevoegde bootie.

De Adidas Superstar Verkoop is een sneaker met een rubberen neus met textuur, kenmerkende streepdetails en een klassiek silhouet met veters, gesneden uit zacht getrommeld leer en versterkt rubber. Dit klassieke model, ontworpen in 1969 als een lage basketbalschoen, is een symbool geworden van hoe ver adidas is gekomen. Adidas Superstar Goedkoop zijn er twee nieuwe paren beschikbaar gemaakt die sneakerheads zeker enthousiast zullen maken. Eenvoud is de naam van het spel met deze twee paren, aangezien het eerste paar een zwart op witte make-up heeft en het tweede paar een wit op zwarte make-up heeft.