Image
De jaren '90 waren een adidas schoenen dames decennium van innovatie en technologie die het World Wide Web en mobiele telefoons tot een realiteit maakten. Deze LXCON-schoenen houden de geest van de jaren 90 levend met een opvallende tussenzool en een retro-tech doorschijnende buis die door de veteroog en kraag loopt. Geïnspireerd door de adidas Lexicon hardloopschoenen uit 1994, is deze versie een update van het origineel met een gesplitste tongconstructie en duurzame nylon 3-Stripes.

Sinds de populaire acteur Jonah Hill ons vorig jaar een sneak peek gaf, stonden de adidas LXCON-sneakers in het middelpunt van de belangstelling adidas lxcon zwart geel van niet alleen adidas-fans. De adidas LXCON sneakers combineren op elegante wijze vintage stijl met hedendaagse trends. De minimale branding geeft deze sneakers ook een meerwaarde, en ze doen mensen zich afvragen: "Wat zijn dat?" Wat een geweldige gespreksstarter!

Geschilderd in een ultrastrak 'Triple White'-kleurenschema, siert de massieve 'LXCON'-branding de zijkant van de LXCON White Black en blijft in contact met walkfootjoy de gedurfde merktrend van dit jaar. Het klassieke ontwerp met drie linten, gemaakt van ademend mesh-materiaal, is hier te zien, bij elkaar gehouden door een reeks transparante pijpen. Beneden is een extra dikke adiPRENE-tussenzool aanwezig voor extra comfort en onverslaanbare demping.

Een van de schoonste nieuwste adidas schoenen creps in het spel, als je op zoek bent naar de chunky sneaker-trend maar iets dat er behoorlijk futuristisch uitziet, dan is de adidas LXCON Wit Zwart perfect voor jou! Het meest unieke Three Stripes-silhouet van 2019, de adidas LXCON Wit Zwart, zal naast verschillende andere opvallende kleuren verschijnen.

https://www.walkfootjoy.com/