"Konstnären tidigare känd som Kanye West och adidas kommer att släppa adidas yeezy sverige-färglinjen. Först avslöjad tillbaka i oktober via en mock-up som var flera nyanser ljusare än de officiella bilderna ovan, dessa nya Yeezys erbjuder taktfulla färgblockering och rika jordtoner, mycket annorlunda än de sportiga nyanserna som setts på tidigare 700 V3-släpp som ""Kyanite"" och ""Safflower"" .
</br></br>
Extra Butter från NYC samarbetar med adidas för att släppa adidas alphabounce dam vit som kommer i vitt och aeroblått inspirerat av V02 Max-träning. För att fira lanseringen kommer Extra Butter att erbjuda kompletterande tjänster för löpare under hela månaden inklusive livestreamade VO2 Max-tester genom anpassad prestanda på ett Woodway löpband och Recovery av NormaTec. Dessutom kommer Extra Butter och adidas att stå värd för en serie gratislopp och yogapass.
</br></br>
Om man tittar närmare har den här nike skor dam gröna en överdel med gradient medan Orange visas på spetsburen, snören, fodret och innersulorna. Därefter pryder Black hälens dragflikar och yttersula i gummi. Avslutande av utseendet är vit på mellansulan.
</br></br>
Den här golfutgåvan av nike air max 90 herr grå har en Laser Orange, Jade Aura, Black, och Segelfärgkombination. Konstruerad med leopard fuskpäls på ovansidan medan svart visas på stänkskyddet och överläggen. Jade Aura träffar Swoosh, Air Max-märket och runt Air Max-enheten. Andra detaljer inkluderar en Sail-mellansula och en svart yttersula med ett integrerat dragmönster."