Adidas Nite Jogger Goedkoop
Image

Gebruikmakend van de reflecterende technologie van zijn eerdere versie, is het Adidas Nite Jogger Dames ontworpen voor makers die weten dat het nooit te laat is om hun visie na te streven. Het silhouet verlicht de drager in het donker en combineert functie-eerste technologie en geavanceerd ontwerp, waardoor de hedendaagse maker van de nacht stevig op de voorgrond treedt.

Beide kleurstellingen zijn voorzien van lichtgewicht nylon ripstop, zacht mesh-breisel en suède overlays. Reflecterende details maken het bovenwerk compleet en maken het tot een must-have in het arsenaal van elke creatieveling die 's nachts gedijt. De Adidas Nite Jogger Sale en de duurzame rubberen buitenzool maken de look compleet, wat resulteert in een silhouet dat verhoogd is voor comfort en is ontworpen voor nachtelijke verkenningen. Aangeboden in strakke witte en zwarte kleurstellingen, is het resultaat een opvallende nieuwe uitdrukking van de blijvende esthetiek van het Adidas Nite Jogger Heren in een vorm die echt onmogelijk te negeren is.

De adidas Nite Jogger is een moderne versie van de klassieke Adidas Nite Jogger Goedkoop uit de jaren 70. De sneaker is gemaakt van gecoat nylon, suède overlays met reflecterende panelen over het bovenwerk, gedetailleerd met drie strepen aan de zijkanten en een retro-geïnspireerde tong. Deze colorway is gekleed in een grijs en zwart kleurenschema en heeft een Black Boost-middenzool en een rubberen buitenzool die is uitgevoerd in grijs en tandvlees.