Adidas Y-3 Verkoop
Image

In de herfst van vorig jaar onthulde Adidas Y-3 Heren, een innovatief ontwerp dat gebruik maakte van de nieuwste, meest geavanceerde demping van de Three Stripes. Morgen arriveert het silhouet in een gloednieuwe Triple Black-kleurstelling met kleine veranderingen in de algehele constructie.

Nog niet zo lang geleden stond Adidas Y-3 Dames aan de top van hun spel, hun vlaggenschip Qasa-silhouet zonder twijfel een van de populairste schoenen van die tijd. Maar toen het silhouet uit de relevantie raakte, volgde helaas het sublabel. Adidas Y-3 Goedkoop zoals de afgelopen seizoenen hebben bewezen, heeft dat de inspanningen van het merk Yohji Yamamoto er nooit van weerhouden om het te proberen, aangezien ze sindsdien een aantal interessante modellen hebben uitgebracht, zoals de op het archief geïnspireerde Kaiwa.

Adidas Y-3 Verkoop een release van zowel Triple Black als Khaki, is het model klaar om zijn eerste verschijning in 2021 te maken in een zeer klassieke zwart/witte colorway. De lichte, witte tint wordt direct onder de voet gebruikt langs de zool, het loopvlak is gemarkeerd met een subtiele rimpeling, terwijl de rand bolvormige, ronde vormen heeft die volledig in zwart zijn getint. Het bovenwerk kleedt zich ook met de laatste neutraal, met bijna alle armaturen - de nylon ripstop, gewaxte veters, getrommelde leren overlays - gekleurd op dezelfde karakteristieke ingetogen manier.