Vi ved allerede, at adidas har planer om at sende sin BOOST-dæmpning ud i det ydre rum, men der er allerede noget på plads lidt ud over den internationale rumstation, som burde have filmfanatikere til at gå vilde. Som en del af deres sæsonmæssige samarbejde med Star Wars-serien præsenterer adidas Originals den berømte Køb Adidas NMD silhuet i en Yoda-inspireret farvevariant, komplet med en legende jordgrøn overdel og en neongrøn gradienteffekt placeret på bagsiden af ​​Boost-dæmpningen enhed. Hans berømte citat af "Gør eller lad være. Der er ingen prøve." er udødeliggjort på hælen, mens hans Stan Smith-agtige portræt er placeret på pløsen af ​​slip-on sneakeren.

Image

adidas Originals bringer allerede 8 colorways tilbage af deres altid populære Adidas NMD Udsalg serie senere på ugen, men hvis du leder efter noget lidt mere klassisk, så har vi nogle gode nyheder til dig. adidas NMD City Sock "Gum Pack", et populært tilbud, der går tilbage til sidste år, genudgives hos udvalgte europæiske forhandlere den 27. april. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi vil se både de hvide og sorte NMD City Sock-par ankomme til staten igen, men vi har et håb om, at dette faktisk sker.

Hvis du stadig ikke har været i stand til at klare "OG" sorte, røde og blå farver på Gode Priser på Adidas NMD, kommer din næstbedste mulighed snart. I næste måned kommer NMD XR1 i samme genkendelige farveskema som debutlooket til standard NMD, med en overdel i sort mesh med røde og blå mellemsål og hvidt Boost-skum.

Mens Kæmpe udvalg af Adidas er nået langt siden starten tilbage i 2015, er modellen nu ret langt fra at være på det popularitetsniveau, den havde opnået i sin bedste tid. Dog kan Three Stripes være på en mission for at indlede en comeback-æra for silhuetten ved at bringe OG sorte og hvide adidas NMD R1s tilbage. Den ikoniske røde og blå mellemsål-stik-parring af OG-stilene vil også blive anvendt på en "Grey Four" NMD R1, som vil falde på samme dag.

En af de mere populære GR-udgivelser af Adidas NMD Kvinder/Mænd er "Vapour Pink" Pack, som parrer den bløde, feminine nuance med lysegrå. Skoene blev straks udsolgt under det store adidas Boost release-event på tærsklen til Air Max Day, men betal ikke videresalgspriser endnu! Foot Locker har netop bekræftet, at adidas NMD R1 "Vapour Pink" Pack er på vej ud i udvalgte butikker, så tjek deres Launch Locator for at få dit par nu.

www.skoways.com