Image
Geïnspireerd door het Trediac-trailrunner-silhouet uit de jaren 90, is de Torsion TRDC een duurzame allround-sneaker die is gemaakt om de dagelijkse adidas schoenen dames sleur te weerstaan ​​en er stijlvol uitziet. Met Adidas' Torsion en demping kan de drager hun dagelijkse activiteiten uitvoeren terwijl de voeten beschermd en vrij van voetpijn blijven.

Het Torsion System is een ondersteuning van de voetboog die de drager in staat stelt de voorvoet en achtervoet onafhankelijk te bewegen, adidas torsion trdc grijs wat zorgt voor een betere stabiliteit van het oppervlak en een superieure soepele overgang van hiel naar teen. Het stelt de voeten ook in staat zich aan verschillende loopoppervlakken aan te passen zonder de voet te belasten door overmatige beweging.

Bedek niet alleen de grond. Domineer het. Deze adidas Torsion TRDC-schoenen Nu kopen versterken het silhouet van een trailrunner met reflecterende details op een bovenwerk van ballistisch nylon. Om een ​​soepele rit te garanderen, biedt de schokabsorberende tussenzool flexibiliteit bij elke stap.

Een straatklare schoen met zware trail-gevoeligheden, adidas Originals 'Torsion TRDC combineert twee werelden op kunstzinnige wijze, en nu wordt het uitgebracht in een vrolijk bijgenaamd 'Bliss'-make-up. adidas schoenen hoog De "Bliss" combineert zomerse tinten met heldere, sportieve accenten en een robuuste constructie en is een moderne stadstrekker die ook in staat is voor een weekendwandeling. op zijn veelheid aan panelen en draaiende overlays.

https://www.checkschoen.com/