Goedkoop Nike Air Max 95
Image

Stussy en Nike Sportswear werken opnieuw samen voor een nieuwe simplistische samenwerking, maar het model in focus is een echte primeur voor het wereldwijd populaire streetwear-label.
De Nike Air Max 95 Dames is ontworpen door Stussy in drie kleurstellingen: blauw, groen en zwart, met het dubbele S-logo op de tong en een graphic op de doorschijnende plaat die door het midden van de zool loopt. Goedkoop Nike Air Max 95 in deze onthulling is de geheel witte versie die weken geleden is gelekt, dus dat is ofwel een afgedankt monster of erger nog, een paar vervalsingen.

De Nike Air Max 95 Heren Zwart/Ember Glow herenschoen is geïnspireerd op het menselijk lichaam zelf. De tussenzool vertegenwoordigt de ruggengraat, gegradueerde panelen zijn de spieren, de veterlussen zijn de ribben van de schoen en het bovenwerk van mesh is de huid. Als geheel werken ze samen om u in stijl voort te stuwen.

Een iconische schoen ontmoet een iconische slogan in de Nike Air Max 95 Korting Unisex Schoen. Een viering van 30 jaar van de nu beroemde slogan, "Just Do It." branding is overal in de schoen terug te vinden, van tong- en hiellipjes tot een allover print, voor een maximale motiverende stijl.