Adidas Superstar férfiak
Image

Annak ellenére, hogy a mérföldkőnek számító 50. évforduló lejárt, az Adidas Superstar Vásároljon kezdett tekinteni. Az elkövetkező törekvései élén a kagyló-ujj egy „Footwear White/Chalk White” összeállításba öltözött, és a hibákra emlékeztető profillal 3- Csíkok.

A 2000-es évek elején az átlátszó cipők divatosak voltak; de ahogy a legtöbb trend gyakran teszi, nem sokkal később ezek jelentőségükből kiestek. A közelmúltban azonban a dizájn visszatért, részben a CdG mára
áhított Adidas Superstar férfiak köszönhetően. Ezek, amelyek néhány évaddal ezelőtt tájékoztatták a Lows duóját, valószínűleg Adidas Superstar Rendeljen is arra ösztönözték, hogy az Adidas és az ikonikus Superstar mellett alkossa meg saját interpretációját.

A semleges debütálást és az F&F párost követően a kollaboratív sziluett hamarosan egy csapásra harmadik és negyedik is megjelenik. Az első opció, amely az eredetihez hasonlóan a meglévő
Blondey Adidas Superstar nők utánozza, teljesen visszafogott, sötétfeketével kezelve az áttetsző TPU-ban, valamint a sarokfület, a szemtartót és a nyelvet építő takarékos bőrdarabokban. Egyértelmû, hogy a kísérõ „Icey Blue” színvilág önmagában is megállja a helyét, a címadó tónus borítja a külsõ profilt, valamint a csipkeegységet alapozó rátéteket az élénkvörös zsinórok alatt.