Image
Prototype na prototype. Innovatie na innovatie. Testen na testen. Ontmoet ons in adidas schoenen heren het streven naar de ultieme harmonisatie van gewicht, demping en reactievermogen. Ultraboost 21. Zeg hallo tegen ongelooflijke energieteruggave.

Voeg kracht toe aan je hardloopsessies met dit paar hardloopschoenen. De temperatuuronafhankelijke demping zorgt voor maximaal comfort en energieteruggave in alle klimaten. Ontworpen voor comfort adidas ultra boost 21 gore tex en reactievermogen, het heeft een Linear Energy Push-systeem dat de stijfheid van de voorvoet en middenvoet verhoogt voor een extra energiestoot bij elke stap. Responsieve Boost-demping geeft energie terug aan je pas. De rubberen zool biedt een superieure grip.

De kernontwikkeling in ULTRABOOST 21 is het herontwerp van het torsiesysteem van de schoen. De nieuwe adidas LEP ('Linear Energy Push') zorgt voor perfecthap een 15% toename van de buigstijfheid van de voorvoet voor een meer responsieve pas. Dit werkt samen met onze gepatenteerde BOOST-technologie in de tussenzool, die 6% meer BOOST bevat via een overdreven hielcurve, waardoor hardlopers bij elke stap een ongelooflijke energieteruggave en comfort krijgen.

We hebben altijd geloofd dat we door sport de kracht hebben om levens te transformeren en ULTRABOOST 21 belichaamt zijn toewijding om adidas schoenen korting mensen energie te geven om positieve verandering en zelfverbetering te stimuleren. Aangekomen in een tijd waarin steden over de hele wereld zwaar zijn verstoord door de pandemie van het coronavirus, is hardlopen een constante gebleven die steden en gemeenschappen in beweging heeft gehouden.

https://www.perfecthap.com/