Image
Prototyp efter prototyp. Innovation efter innovation. Testning efter testning. adidas skor rea Möt oss i jakten på höjdpunkten harmonisering av vikt, dämpning och lyhördhet. Ultraboost 21. Säg hej till otrolig energiåterbäring.

Lägg till kraft till dina löppass med detta par löparskor. Den temperaturoberoende dämpningen ger maximal komfort och energiåtervinning t adidas ultra boost 21 svart i alla klimat. Designad för komfort och lyhördhet, den har et Linear Energy Push-system som ökar framfotens och mellanfotens styvhet för en extra energiknuff i varje steg. Responsiv Boost-dämpning återför energi till ditt steg. Gummisulan ger ett överlägset grepp.

Kärnutvecklingen i ULTRABOOST 21 är omdesignen av skons torsionssystem. Den nya adidas LEP ('Linear Energy Push') ger en 15 % ökning av framfotens böjstyvhet för ett mer lyhört steg. Detta fungerar authestop tillsammans med vår egenutvecklade mellansula BOOST-teknologi, som packar in 6% mer BOOST genom en överdriven hälkurva, vilket ger löpare otrolig energiåterbäring och komfort i varje steg.

Vi har alltid trott att vi genom sport har kraften att förändra liv och ULTRABOOST 21 förkroppsligar dess engagemang för att ge energi till människor för köpa adidas skor att driva positiv förändring och självförbättring. När vi anländer till en tid då städer runt om i världen har blivit kraftigt störda av coronavirus-pandemin, har löpningen fortsatt att vara en konstant som har hållit städer och samhällen i rörelse.

https://www.authestop.com/