Goedkoop Nike Air Force 1 Low
Image

De Nike Air Force 1 Low Dames is geen onbekende in experimentele arrangementen van het moedermerk. Naarmate het iconische ontwerp van Bruce Kilgore dichter bij zijn 40-jarig jubileum komt, heeft het ogenschijnlijk alle reserveringen opgegeven, met onder meer swooshes met kleurovergang, warmtegevoelige panelen.

De uitgebreide Dunk vs. Nike Air Force 1 Low Heren van Undefeated verwelkomt een nieuw volume voor de 2021-collectie, onthuld door de marketingdirecteur van de boetiek, Adrian Carter, op Instagram. Net als de andere insluitsels, bevat deze aanstaande samenwerking een vleugje luxe slangenleermateriaal op het Swoosh-logo en het hiellipje, terwijl de rest van de schoen vertrouwt op suède, zowel glad als harig. Het five-strikes-logo is te zien op het tonglabel en in de suède hiel gedrukt, en hoewel niet afgebeeld, hebben de inlegzolen waarschijnlijk het eerder genoemde Dunk vs. Nike Air Force 1 Low Korting uit deze seizoensverhaallijn.

Te midden van zowel vaccinatie-uitrol als een COVID-variant, zijn mensen verdeeld over de vraag of het al dan niet veilig is om openbare evenementen zoals muziekfestivals bij te wonen. Voor degenen die het bijwonen van raves missen: een aankomende Goedkoop Nike Air Force 1 Low echoot de opwinding van elektronische beats zonder te luid te zijn, wat zorgt voor een vrij strak ontwerp.