Adidas Superstar Rendeljen
Image

Az Adidas Superstar Vásároljon fehér-fehér színvilággal indul. Az árnyalat mind az alsó, mind a fedőréteget öltözteti, amelyek felváltva sima és krokodil bőrt használnak. A branding hasonlóan igénytelen, állandósítja azt a minimális, high fashion megjelenést, amelyre a design egyértelműen törekszik.

Miután 2020-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, az Adidas Superstar Rendeljen lehetővé tette néhány társának, hogy a reflektorfényben gyönyörködjenek az új év első négy hónapjában. A közelmúltban azonban a shell-toe javaslat egy másik változatban, a Workshop 1-ben (WS1) jelent meg, ami arra utal, hogy készen áll arra, hogy 2021 második felében nagyobb figyelmet kapjon.

Az Adidas Superstar férfiak névsorában a KITH Classics megjelenésével a New York-i székhelyű címke mindegyik modell szokásos névrokonát a lábfej oldalsó középső részén a sajátjával cserélte fel. Az együttműködési kollekcióban szereplő adidas Samba, Adidas Superstar nők és Campus 80s viszonylag visszafogott színpalettát tart fenn, amelyet gazdag zölddel egészít ki a felső sarokpanel. Szürke velúr profilú 3-csík is megjelenik mindhárom edzőcipőn, míg az utóbbi kettőt egy enyhén sárgult talprész párnázza; a Jerry Lorenzo által támogatott Samba megőrzi ikonikus gumibarna szerszámait.