Az ASICS-t 1949-ben alapította Kihachiro Onitsuka Kobe városában, Japánban. asics magyarországi sale Maga a név az „anima sana in corpore sano” latin kifejezés rövidítése, ami azt jelenti, hogy „egészséges testben egészséges lélek”. A cég kezdetben technológiai ugrást tett, és 1950-ben bevezetett egy kosárlabda-tornacipőt, amely megkülönböztette magát a többi cipőgyártótól, akik nehezen tudtak minőségi kosárlabda-tornacipőt gyártani.

A könnyű utazást elősegítő GT-2000™ 8 futócipő az ASICS-től úgy lett kialakítva, hogy megfelelő kényelmet és védelmet biztosítson a futók számára, amikor asics gt 2000 női futócipő teljesítmény-stabilitást biztosító cipőt keresnek. A GT-2000™ 8 országúti futócipő frissített GEL® technológiás darabot és puhább habréteget tartalmaz a sarokban a jobb kényelem és az ütéselnyelés érdekében.

A GT-1000™ 9 futócipő a könnyű kényelem megtestesítője, amely egyben funkcionális stílus is a stabil és támogató futást kereső futók számára. asics GT-1000 cipők online hungary A FLYTEFOAM® technológia és a GEL® technológia kombinációja közelebb helyezkedik el a talajhoz és a hátsó lábrészben, hogy elősegítse a könnyű kényelmet, miközben csökkenti az ütközés okozta általános ütést.

A lábfejet egyenletesen puha tapintású ASICS Férfi Gel-Cumulus 23 futócipő hálós felsőrésze stratégiai támogatást ad a megcélzott területeken, asics gel cumulus 23 női miközben néhány szálat nyitottabbá tesz a légáteresztő képesség javítása érdekében. A felsőrész jobban együttműködik a középtalp mozgásával, ami egyenletesebb lépést hoz létre a lábütéstől a lábujjig. Ezenkívül a cipő felsőrésze újrahasznosított anyagokból készült a hulladék és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében.