Primeknit-konstruktionen i hela ovandelen bibehåller samma färgschema och mönster, medan kragar, innerfoder och ribbade, halvgenomskinliga mellansulor under foten avviker från sina föregångare i nästan svart. Dam/Herr Adidas Yeezy Boost Repsnören på Yeezys får också en makeover, med en vit basfärg som till synes ger reflekterande stil.

Image

Den "Sand"-färgade Yeezys, som sågs första gången den 26 mars 2021, förväntas återvända för andra gången i juni. Adidas Yeezy Boost Träningsskor Som den första allmänt tillgängliga droppen av slip-on-modellen har paret snabbt sålt slut båda gångerna det har släppts, med otaliga fans som föredrar att den är ren, benvit stil framför de mer experimentella alternativen som har följt den. Skornas design verkar orörd på nyutgivningen, med den tvådelade, algpåförande konstruktionen som bibehåller sin standardform och arrangemang.

Adidas Yeezy Boost Lägsta Priset De delvis återvunna Yeezys förväntas släppas i en "Sulfur"-färg. Även om det inte är en alltför stor avvikelse från tidigare jordnära erbjudanden från Ye's Three Stripes-stödda etikett, utökar alternativet imperiet på 1 miljard dollar ytterligare. Produktionsnummer har inte avslöjats av någon inblandad part, men det är möjligt att den "Sulfur"-färgade Foam Runner är en av de mest tillgängliga utgåvorna hittills.

Meshbaser är överlagrade med mockapaneler över sneakers ovandel, med reflekterande remsor och andra accenter längs profilerna, vid tån och hälen. Adidas Yeezy Boost Billigt Online Till skillnad från modellens tredje version, behåller Yeezy Boost 700s uppföljare samma sulenhet som Yes ursprungliga "pappasko", med mellansulans kuddar runt hälen som också har en reflekterande finish. Under fötterna gynnar fiskbensmönstrad dragkraft också ett beckmörkt utseende som gör att det exponerade skummet i närheten kan frossa i rampljuset.

Även om det från början ryktades om att inviga Köp Adidas Yeezy Boost Foam Online, är "Covellite"-färgvägen faktiskt bara ytterligare ett 380-format förslag. Och med bilder i handen som anlände den gångna helgen, har förhoppningarna om någon officiell 350-uppföljare krossats ordentligt.

www.4dfwdshoe.com