Adidas Superstar Kopen
Image

Vroeger was er een 'regel' dat je na Labor Day geen wit mag dragen. Dit adagium is steeds meer uit de praktijk geraakt en net als alle regels zien we het soms gedefinieerd door de uitzondering. Deze
EDIFICE x Adidas Superstar Dames valt op in vergelijking met alle rustieke kleuren die we dit seizoen hebben gezien, het is een volledig witte lederen constructie die een vleugje herfstkleuring toevoegt door middel van de goudgele tonglabels.

Franchisespeler Adidas Superstar Goedkoop is een man die veel adidas-sneakers heeft die zijn naam dragen. De meeste daarvan zijn echter prestatiemodellen - zijn gelijkenis is niet al te vaak buiten die specifieke categorie gekomen. Hier wordt een model getoond dat de zoon van Chicago naar een meer klassiek georiënteerd platform brengt - de Adidas Superstar Heren. Niet alleen raakt zijn gezicht op de tong, maar zijn geboortejaar is ook gestreept langs de achterkant van de schoenen.

Waarschijnlijk de meest begeerde Shelltoes voor hardcore adidas-verzamelaars zijn de vintage Frans gemaakte paren. Deze nieuwste adidas Originals Superstar 80's zien eruit alsof ze rechtstreeks uit Schotland komen, en dat vinden we prima, want er zijn niet zoveel geruite Adidas Superstar Kopen in de bijna vijfenveertigjarige run van de schoen geweest. Tartan in bosgroen voelt seizoensgebonden aan, terwijl de Ray Yellow-editie je een warm gevoel geeft door ernaar te kijken.