Adidas UltraBoost Billigt
Image

Denna Ultra 4D har en Primeknit-överdel som består av UMiami-påminnande gröna och orangea trådar. Adidas UltraBoost Köpa appliceras ytterligare på TPU-spetsburarna, även om en kontrasterande vit används för att animera sidränderna. För att balansera ut de extra gröna detaljerna täcker den orange häldisken och innersulan med märket Adidas UltraBoost Män. Denna kollegiala stil är komplett med modellens signaturmönstrade mellansula med bowtie-galler i en blekgul nyans, följt av svart gummi applicerat under foten.

Även om Adidas UltraBoost Kvinnor är hypad redan från början – till stor del tack vare Kanye West – är adidas UltraBOOST inte riktigt lika populärt som det var för år sedan. Men med nya märken och modeller som dyker upp är det möjligt att vi kommer att se denna förändring till det bättre.

Adidas UltraBoost Billigt Web är mycket intressantare än närliggande iterationer och gör nya saker med den vadderade sulan. Istället för att lämna det helt exponerat, är skummet omslutet av en hållbar gummiram, en som matchar den gula highlightern som resten av den stickade ovandelen använder. På andra ställen, svarta trådar och Three Stripes kontrasterar ovanpå, den förra gör det på ett sätt visuellt identiskt med den alltid älskade UB 1.0.